Fodbold nyheder

Lacazette til Atletico i stedet for Cavani?

Af Christian Kern Hansen

Atletico Madrid skulle være fast besluttet på at forsøge at hente PSG-angriberen Edinson Cavani, men sker dette ikke er Arsenals franske angriber Alexandre Lacazette en potentiel erstatning.

Article image

Atletico Madrid halter bagud i kampen om det spanske mesterskab, og i går tabte Madrid-klubben med 2-0 til bundholdet fra Eibar på udebane. Ikke nok med at det pointmæssigt har været vanskeligt for Atletico Madrid i denne sæson, så er antallet af scorede mål i La Liga også yderst lavt. Klubben har ikke præsteret mere end 22 scoringer i 20 La Liga-kampe.

Atletico Madrids spanske stjerneangriber Diego Costa sidder ude med en skade, der gør ham ude af stand til at indtage grønsværen før midten af februar-måned. Atletico Madrid-angriberen Alvaro Morata har stået for syv ud af 22 scoringer i La Liga i denne sæson, og det er generelt minimalt hvad Atletico Madrid-offensiven bidrager med af scoringer.

Derfor er Atletico Madrid i øjeblikket i gang med at jagte forstærkninger i dette indeværende januar-vindue, og navnene har været mange når rygterne har gået på hvilke angribere der potentielt set kunne udgøre Atletico Madrid-angrebet i fremtiden.

Det spanske medie Mundo Deportivo skriver, at Arsenal-angriberen Alexandre Lacazette kan blive et emne i den spanske hovedstad, hvis klubben ikke får gennemført en handel med Edinson Cavani. Derudover skulle Dortmund´s spanske angriber Paco Alcacer, samt Cedric Bakambu, der til daglig optræder i den kinesiske klub Beijing Guoan FC være emner for den offensivt hårdttrængte spanske klub.Relaterede artikler

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Lyon - JuventusChampions League - Real Madrid - Manchester C