Fodbold nyheder

Flere medier:
Chicharito tager til englenes by

Af Christian Bang Jensen

Den mexicanske angriber Javier ”Chicharito” Hernández med store klubber som Manchester United og Real Madrid på CV’et er angiveligt nået frem til en aftale med LA Galaxy.

Article image

LA Galaxy vil ifølge Sports Illustrated og AS snart kunne offentliggøre afløseren for svenske Zlatan Ibrahimovic, der skiftede englenes by ud med Milano i januar. Og det skulle blive den mexicanske angriber Javier ”Chicharito” Hernández, som den amerikanske klub har udset sig til den vigtige plads i angrebet.

Sports Illustrated var de første til at bryded nyheden i morges efter flere dages forhandlinger mellem LA Galaxy, spillerens nuværende klub, Sevilla, og ”Chicharitos” egne repræsentanter.

”Chicharito” kommer til at blive en af de største indkøb i MLS’ historie på linje med Zlatan Ibrahimovic, David Beckham og David Villa. Sports Illustrated mener at vide, at aftalen tilmed vil gøre den mexicanske angriber med klubber som Manchester United, Real Madrid, Bayer Leverkusen, West Ham og senest Sevilla på CV'et til den absolut bedst betalte spiller i den amerikanske liga.

Forhandlingerne om ”Chicharito” startede ifølge den spanske avis AS i sidste uge, da en forhandler fra LA Galaxy fløj til Sevilla for at overbevise angriberen og betale spillerens transferklausul. I fredags bekræftede Sevilla, at de havde accepteret MLS-holdets tilbud, hvorfor angriberen ikke var med i dagens 1-2-nederlag mod Real Madrid.

Mere om Javier Hernández

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik