Fodbold nyheder

Avis:
Chelsea tæt på AC-konkurrent

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Ifølge flere kilder er London-klubben i gang med at handle ind til det svingende forsvar, og de har kastet blikket på Brightons store profil.

Article image
Ritzau-Scanpix

Andreas Christensen spillede hele kampen mod Burnley i Chelseas 3-0-sejr, og det kan betyde, at Frank Lampard langt om længe er begyndt at tro på sin danske forsvarsspiller. The Times kan dog reportere, at klubben er tæt på at hente en ny forsvarsspiller, og spilleren kommer fra ligakonkurrenterne Brighton.

28-årige Lewis Dunk har været en klippe i Brightons defensiv, og det er ikke mærkeligt, hvis hans præstationer sætter ham i forbindelse med et skifte til en større klub, og Chelsea står angivelig parat til at få hans underskrift.

”The Blues” vil ifølge rygterne skulle betale i omegnen af 440 millioner kroner for at sikre sig Brighton-kaptajnen, og det kan vise sig at blive et scoop for klubben, der mangler stabilitet i den defensive organisation.

Handlen kan få stor betydning for både franske Kurt Zouma og Andreas Christensen, og de vil med stor sandsynlighed skulle begynde at lede efter en ny klub.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik