Fodbold nyheder

Emery:
Neymar er nødt til at vende tilbage

Af Daniel Fisker

Den forhenværende Paris Saint-Germain-træner Unai Emery er overbevist om, at Neymar skal vende tilbage til spansk fodbold, hvis han vil krones som verdens bedste fodboldspiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

Neymar forlod Barcelona til fordel for Paris Saint-Germain i sommeren 2017. Dengang var han et sikkert bud på en fremtidig Ballon d’Or-vinder, men det håb er – delvist takket være skader – falmet i mellemtiden.

Unai Emery stod i spidsen for PSG, da Neymar meldte sin ankomst. Den franske hovedstadsklub har opnået masser af succes indenfor Frankrigs grænser, mens den europæiske succes dog er udeblevet.

Den spanske træner mener ifølge Goal, at Neymar er den bedste spiller, han nogensinde har trænet. Emery er dog overbevist om, at den 27-årige brasilianer er nødt til at vende tilbage til La Liga.

Neymar var tilsyneladende ivrig efter at vende tilbage til FC Barcelona i sommeren 2019, mens rygterne også har sendt ham til Real Madrid. Emery ser i den forbindelse gerne, at Neymar vender tilbage til Spanien – til de bedste hold i verden – i den nære fremtid.

- Han er 27 år gammel og har alle betingelserne for at blive den bedste spiller i verden, udtaler Unai Emery, der ikke er i tvivl om, hvor Neymar kan udløse sit potentiale, ifølge Goal.

- I Spanien. Jeg vil gerne have, at han komme tilbage, fordi de bedste spillere er nødt til at være på de bedste hold.

- Man hører ofte, at han vender tilbage til Barcelona. Jeg forlod også (Spanien, red.) for at tage til PSG, men nu hvor jeg er i Spanien, mener jeg, at Neymar er nødt til at vende tilbage.

Unai Emery har været arbejdsløs siden november, hvor han blev fyret som Arsenal-manager. Den 48-årige træner har ikke stået i spidsen for en klub i sit hjemland, siden han fra 2013 til 2016 stod i spidsen for Sevilla, som han blandt andet førte til tre Europa League-titler i træk.

Mere om Neymar

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik