Fodbold nyheder

David Nielsen:
Det er meget dragende

Af Torsten Brix

Den kontraktunderskrivende træner kigger fremad…

Article image

- Jeg er utrolig taknemmelig for det hele lige nu. Nu får jeg meget ros, og det er vel og fint, men AGF valgte også mig på et tidspunkt, hvor klubben var et svært sted. Den tillid er sådan noget, som jeg tænker meget på. De pegede på mig dengang, og derfor er jeg utrolig glad for at være her. Jeg sætter stor pris på de mennesker, som er her, men også der, hvor vi lige nu er som klub. Den der måde, byen pulserer på, når vi gør det godt. Det er meget dragende.

Sådan siger AGF-træner David Nielsen i dagens udgave af Jyllands-Posten efter han op til jul underskrev en ny kontrakt med klubben. En kontrakt med udløb i 2023, men hvad byder fremtiden ellers på i ”Smilets by”?

- For os handler det først og fremmest om at opnå den målsætning, vi har sat, men også føle, at vi som klub har rykket os et sted hen, hvor vi kan begynde at angribe fra. Det er jo det, som det handler om. Vi har et forår nu, hvor vi har givet os selv en god mulighed for at gå ud at gøre nogle af de ting, som vi som klub har sat os for.

Mere om AGF

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik