Fodbold nyheder

Atletico sænker Sauls pris

Af Christian Kern Hansen

Ifølge det engelske medie The Telegraph, er Atletico Madrid villige til at sænke prisen på den spanske midtbanespiller i det forestående januar-vindue.

Article image

Saul har i denne sæson spillet en glimrende sæson i Atletico Madrid, hvor kontinuerlige gode præstationer på grønsværen har vakt begejstring rundt omkring i europa. Nu forlyder det, at den spanske storklub ønsker at skyde den spanske kreatør afsted allerede i januar-vinduet.

Ifølge det engelske medie, The Telegraph, er Atletico Madrid klar til at sænke prisen på de 125 millioner pund, som i øjeblikket er hans frikøbsklausul ned til 85 millioner pund med henblik på allerede at kunne sende angriberen afsted i vinter-vinduet. Det engelske medie skriver dog også, at Atletico Madrid helst ønsker at sælge den franske midtbanespiller, Thomas Lemar først, men hvis de interesseret Premier League klubber ønsker Saul Niguez og han selv ønsker at skifte, så vil hovedstadsklubben ikke agere stopklods for et sådan skifte.

Spanieren har flere gange været kædet sammen med de engelske topklubber, Manchester United og Chelsea, og skulle et bud indfinde sig i januar-vinduet lader det til, at Atletico Madrid i den grad er villige til at give afkald å deres ellers så vitale midtbanespiller.Mere om Saúl

Mere om Atlético Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik