Fodbold nyheder

Neville:
Han bliver nødt til at bruge deres penge, og han bliver nødt til at bruge dem godt

Af Christian Kern Hansen

Gary Neville opfordrede på live-tv for nylig på tv-kanalen talkSPORT til, at Ole Gunnar Solskjær for alvor skal finde pengepungen frem i det forestående vindue.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United har haft en særdeles vanskelig sæson med nordmanden Ole Gunnar Solskjær i spidsen, der ellers i sidste sæson henover julen havde stor succes med "The Red Devils" I februar-måned havde nordmanden vundet 11 gange ud af 13 mulige med Manchester United, og mange United-fans var dermed fortrøstningsfulde for fremtiden med normanden i managersædet. Men i denne sæson har resultaterne ikke for alvor flasket sig for Manchester United og Ole Gunnar Solskjær, og på trods af en imponerende 2-1-sejr på udebane over Manchester City i weekenden på Etihad Stadium, er klubben allerede efter 16 spillerunder, 22 point efter førerholdet Liverpool.

På baggrund af den spillemæssige dårlige sæson indtil videre, har der allerede været adskillige rygter i pressen om kommende, potentielle Manchester United-signings. Det er dog usikkert hvor aktiv nordmanden vil være i det forestående januar-vindue, hvor mange Manchester United-fans formentlig forventer en handel eller to i det mindste.

Manchester United-legenden, Gary Neville er ikke i tvivl om hvilken strategi der skal lægges for dagen i januar-vinduet.

- Han er i bund og grund ved at rydde op i Van Gaal og Mourinho´s spillere, og prøvede at bringe spillere ind i sommers, som var unge og britiske, med Daniel James, Aaron Wan-Bissaka og Harry Maguire. Men disse spillere er ikke modne nok. De har ikke fået nok erfaring eller kvalitet ind i truppen, og dette lider de hårdt af, udtalte Gary Neville foran åben skærm på den britiske tv-kanal. talkSPORT og sagde blandt også følgende i udsendelsen.

- Det er ikke let for mig at sige disse ting offentligt, fordi jeg er så forbundet med klubben, men han bliver nødt til at bruge deres penge (klubbens penge,red.), og han bliver nødt til at bruge dem godt.Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik