Obaida El-Itr

Kriseramte Everton sendte Chelsea hjem uden point

Eveton slog Chelsea med 3-1 i dagens tidlige Premier League-kamp.
Chelsea, med danske Andreas Christensen i startopstillingen, var på besøg hos Everton, som havde Duncan Ferguson siddende på trænerbænken. Den skotske manager, der kom til klubben som afløser for fyrede Marco Silva, fik den bedst ønskede start på Everton-karrieren.

Allerede fem minutter inde i opgøret, kunne Everton-tilhængerne juble, da Djibril Sidibe slog et præcist indlæg i hovedet på Richarlison som sikkert kunne pande bolden i nettet.

Chelsea satte sig på spillet efter 1-0-målet, og London-klubben kom frem til meget, men den sidste skarphed manglede. Everton lurede på omstillingerne, men Fergusons tropper formåede ikke at komme frem til det helt store.

Starten på anden halvleg mindede på mange måder om starten på første. En ukoncentreret Chelsea-defensiv med Andres Christensen og Kurt Zouma i hovedrollen så ikke for godt ud, da Calvert-Lewin på heldigvis fik bolden med sig inde i feltet og afsluttede sikkert forbi Chelsea-målmanden.

Kun tre minutter senere lander bolden for fødderne af Matteo Kovacic, som med en hård inderside flugter bolden nederst i venstre side. 2-1.

Nu pressede Chelsea på, og i flere omgange var de tæt på at udligne. Det var dog Everton som på en omstilling fem minutter før tid kunne lukke kampen til 3-1 på mål af Calvert-Lewin.