Fodbold nyheder

Værste periode i 42 år:
Spillernes selvtillid har ramt bunden

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Arsenals manager bemærkede flere gange under gårsdagens kamp, at spillerne ikke tror på sig selv, og det blev stadfæstet i 1-2-nederlaget til Brighton.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det lignede længe, at Fredrik Ljungberg vil få sit andet uafgjorte resultat i spidsen for London-holdet, men Brightons Neal Maupay sørgede for en sejr til gæsterne på Emirates Stadium, og han gjorde ondt være for Arsenal.

- De ser ikke ud til at noget selvtillid tilbage i sig, fortalte den midlertidige Arsenal-manager på pressemødet efter kampen.

- I første halvleg var de bange for at modtage bolden og bange for at bevæge sig rundt for hinanden. De stod bare stille og ventede. Det er noget, vi har brug for at tale ud om.

- De er nødt til at have en sejr, vi er nødt til at grave dybt efter en sejr og give dem en portion selvtillid. De kan gøre det, fordi viste i begyndelsen af anden halvleg, at de har evnerne til at vinde kampe.

Arsenal spillede dermed deres niende kamp uden sejr, og det er den værste periode i 42 år, og fyringen af Unai Emery virker ikke til at have ændret spillernes motivation på banen. Den dårligste periode i klubbens historie var under Terry Neil i 1977, hvor man gik ti kampe uden at få en sejr.

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik