Fodbold nyheder

Everton under stregen:
Silva sparkes ud

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Marco Silva vil ikke længere stå i spidsen for ”The Toffees”, da klubben valgte at fyre ham efter den dårligste periode siden 2002.

Article image
Ritzau-Scanpix

- Everton Football Club kan bekræfte, at manager Marco Silva har forladt klubben, sådan skrev Liverpool-klubben i en pressemeddelelse.

- Aktionærerne og bestyrelsen vil gerne takke Marco for hans tjeneste i de sidste 18 måneder og ønske ham held og lykke i fremtiden.

Marco Silvas skæbne kom i kølvandet på tirsdagens Merseyside-derby, hvor hans hold tabte 2-5, hvilket alle havde forventet, da Liverpool er godt kørende og ikke taber på hjemmebane. Silva måtte derfor forlade stadion velvidende, at han var færdig i klubben.

Målsætningen stod også soleklar inden sæsonens begyndelse, at Marco Silva vil få holdet til at spille med i toppen og være tæt på top seks, men i stedet for ligger holdet i den knap så sjove ende af tabellen.

Desuden bliver Marco Silva den femte managerfyring i denne sæson, hvor både Arsenal, Tottenham og Watford to gange har taget konsekvensen af dårlige resultater.

Duncan Ferguson overtager styringen i den kommende tid for Everton, inden klubben finder den rette afløser. De næste tre opgør er mod Chelsea, Manchester United og Arsenal.

Mere om Everton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik