Torsten Brix

Fischer håner Bendtner

FCK-talismanen fra ”New Firm” sender lige en hilsen til holdkammeraten…
Her bliver der ikke lagt fingre imellem, og man skal ikke mange sider ind i bogen, før Bendtner fuldstændig præcist beretter om sin manglende billet til VM2018. Om hvordan en storsvedende Åge Hareide overdrog ham beskeden, som kom meget bag på Bendtner, der virker til at mene, at de to havde en aftale om VM-deltagelsen, da Bendtner 18 måneder forinden tog til Rosenborg for at få karrieren tilbage på ret fod. Derudover spejler det igennem, at Bendtner er sikker på, at landsholdsanføreren Simon Kjær hellere ville have vennen og Bendtners nuværende FCK-holdkammerat Viktor Fischer med til slutrunden. Det er udlægninger som denne, der gør Bendtners bog til noget unikt.

Sådan skrev Indkast.dk i boganmeldelsen af Nicklas Bendtners meget omtalte bog – Begge sider. I dagens udgave af Politiken kommer matchvinderen fra weekendens New Firm… Viktor Fischer med en klar hilsen til Bendtner og den kommende EM-slutrunde:

- Der vil jeg rigtig gerne med. Men der er nogle ting i FCK, som jeg skal have styr på først, før jeg kan tænke på det. Og man kan jo ikke snakke sig på landsholdet…

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER