Fodbold nyheder

Avis:
Sir Alex Ferguson tog fejl af Phil Jones

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Det blev igen en skidt aften for ”De Røde Djævle”, da de lukkede tre mål ind mod Sheffield United, og Phil Jones spillede ikke en stor kamp i forsvaret.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ole Gunnar Solskjær var ikke tilfreds efter 3-3-resultatet mod oprykkerne i søndagens kamp, og de store defensive svigt fortsatte.

- Vi må ændre os. Vi var nødt til at gå ind til anden halvleg, hvor vi skulle jagte en sejr. Vi var nødt til at sætte en ekstra angriber ind, men jeg kunne have skiftet samtlige 11 spillere ud. Det er så enkelt, sagde den norske manager efter kampen.

Det var en overraskelse, at unge Axel Tuanzebe startede på bænken, da holdet spillede med tre centrale forsvarsspillere, og det var Phil Jones, som fik chancen fra start i hans første Premier League-kamp i denne sæson. En succes blev det ikke til, da han røg ud med et brag i pausen.

Phil Jones’ karriere i den røde trøje har ikke været imponerende, og mange skader har påvirket hans udvikling efter skiftet i 2011 fra Blackburn Rovers. Mange fans sad med store forventninger til den unge forsvarsspiller, da han kom til klubben, og den tidligere manager Sir Alex Ferguson så selv stjernestøv. Han mente, at han besad et enormt talent og havde et utroligt blik for spillet på banen.

I 2013 begyndte de store krav til Phil Jones at sætte ind, da han var den direkte erstatning til Rio Ferdinand, og den tidligere manager havde en forudsigelse, som engelske Mirror har fundet frem fra gemmerne.

- Jones kan blive vores bedste spiller nogensinde. Jeg tror, at han kan være en af de bedste spillere, vi nogensinde har haft i klubben, uanset hvor vi spiller ham. I en alder af 21 år bliver han en fænomenal spiller. Jeg tror, han kan spille over alt på banen. Han har så massiv indflydelse med sit instinkt og læsning af spillet. Han har et imponerende drev, udtalte den legendariske manager.

Nogle år senere trak Sir Alex Ferguson sig tilbage, og Phil Jones' potentiale og niveau er gået ned af bakke siden da. Det kan ikke vides, om situationen havde været en ganske anden, hvis skaderne havde holdt sig på afstand, men faktum er, at han ikke har set særlig stabil ud, og den 27-årige englænder virker til at have sine bedste United-dage bag sig.

Mere om Phil Jones

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik