Fodbold nyheder

Skotsk krise:
Fire Premier League-spillere er ude

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Det er en hovedpine for Skotlands landstræner, Steve Clarke, da nogle af de vigtigste spillere har trukket sig til de kommende kvalifikationskampe.

Article image
Ritzau-Scanpix

Anføreren for det skotske landshold Andrew Robertson spillede alle 90 minutter i Liverpools sejr på 3-1 over Manchester City i søndags, mens Ryan Fraser ligeledes spillede hele kampen, da Bournemouth tabte 1-2 til Newcastle. Det var kun Scott McTominay, der måtte udgå for Manchester United i deres 3-1-sejr over Brighton.

Arsenal har valgt at beholde deres spiller Kieran Tierney hjemme i London, hvilket betyder at Steve Clarke må undvære fire Premier League spillere til de kommende EM-kvalifikationskampe. De skal spille mod Cypern og Kasakhstan. Landstræneren har udtaget Derbys Graeme Shinnie and Celtics Lewis Morgan som erstatninger i sidste øjeblik.

Selvom Skotland ikke længere har en chance for at kvalificere sig til sommerens EM-slutrunde, har de stadig et mål om at komme på en 3.-plads i deres pulje, hvor Belgien og Rusland har trukket fra i toppen.

Liverpools Andrew Robertson tager ikke tilbage til England, men han har bliver derimod i den skotske trup for at indtage en lederrolle på bænken.

Mere om Skotland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik