Fodbold nyheder

Avis:
PSG knokler for Mbappés underskrift

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Den franske storklub prøver i øjeblikket at få deres unge stjernefrø Kylian Mbappé til at skrive under på en forlængelse.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den parisiske sportsdirektør Lenoardo har været ude og kritisere Real Madrid-træneren Zinedine Zidane for at forsøge at påvirke den franske stjerne Kylian Mbappé til et skifte væk fra klubben. Frustrationerne bunder i, at PSG i øjeblikket arbejder på at få angriberen til at skrive under på en kontraktforlængelse. Hans nuværende kontrakt udløber i 2022.

Franske L’Èquipe erfarer, at PSG i den kommende periode vil præsentere deres spiller for en ny kontrakt, men det bliver ikke let. De kan nemlig ikke tilbyde den løn, som han og hans agent har krævet. Han vil gerne op på samme løntrin, som klubben i øjeblikket betaler Neymar, og den lyder på knap 225 millioner årligt.

20-årige Kylian Mbappé har tidligere udtalt, at han ønsker at være en del af en klubstruktur, der lever op til hans egne ambitioner, så det store spørgsmål står stadig ubesvaret, om han vælger at tage til Real Madrid eller underskrive en ny kontrakt med PSG.

Mere om Kylian Mbappé

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik