Fodbold nyheder

Wenger sammenligner Hazard med en fed hest

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Arséne Wenger kritiserer den belgiske stjerne Eden Hazards fysiske tilstand efter sit skifte i sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Eden Hazard var flyvende i sidste sæson for Chelsea, og han lavede den ene finurlige dribling efter den anden. Han var ligeledes den store arkitekt bag klubbens Europa League-finalesejr, hvor han selv scorede to gange. Situationen har været en ganske anden, efter han tog til Real Madrid, hvor han indenfor kort tid blev skadet. I sin skadespause og i sin korte sommerferie tog belgieren en hel del på, og det ser stadig ikke ud til, at han har smidt de sidste overskydende kilo.

I hvert fald går Arséne Wenger ud og kritiserer Eden Hazard, og han sagde til beIN Sports, at Eden Hazard minder om en tung hest. Desuden mener han ikke, at der er noget psykisk i vejen med belgieren, det er kun hans fysik som halter.

- Han er ikke der, hvor han skal være, men så godt kender jeg ham selvfølgelig heller ikke. Jeg tror, at det er de fysiske årsager, som forhindrer ham i at præstere. Han blev for tung, og det kunne du læse om i aviserne, udtalte Wenger og fortsatte.

- Hvis du vil have en hest til at tabe et løb, så giver du den to ekstra kilo til en hest på i forvejen 500 kilo, så er det nok. Jeg føler ikke, at vi har set den Hazard, som vi husker fra hans tid i England.

Eden Hazard var med fra start i går, da Real Madrid havde legestue med Galatasaray, men superstjernen var ikke selv i hopla.

Mere om Eden Hazard

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik