Fodbold nyheder

Özil - why is it always me

Af Torsten Brix

Tyskeren føler sig forfulgt – og utryg - i Arsenal.

Article image
Ritzau-Scanpix

Selvom Mesut Özil suverænt er den højst lønnede spiller i Arsenal, men en ugeløn omkring de tre millioner kroner, så har han ikke spillet mere end 142 minutter for London-holdet i denne sæson, og den tyske superstjerne har været sat af holdet i de sidste tre kampe. Manager Unai Emery har tidligere slået fast, at flere af de unge spillere fortjente pladsen på holdet mere, end Özil gjorde, men nu svarer hovedpersonen igen.

- Hvis vi ikke klarer os godt i de store kampe, så er det altid min skyld. Det er altså ikke rigtigt. Hvordan kan man ellers forklare vores dårlige resultater i de kampe, som jeg ikke har spillet, spørger Özil i The Athletic og fortsætter:

- Jeg ved godt, at der forventes mere af mig, og jeg skal gøre en forskel, men det er ikke så lige til. Jeg er ikke den eneste spiller på holdet og glem nu ikke, at nogle gange er modstanderen bare bedre end os.

I sommer blev Özil og holdkammeraten Sead Kolasinac overfaldet, hvilket skulle have traumatiseret tyskerens kone:

- Min kone ønsker bare at komme væk, da hun ikke længere føler sig sikker i London. Selv når jeg lukker hundene ud i haven, er hun bange for at være i huset.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik