Fodbold nyheder

Derfor vil Eriksen hellere skifte til sommer

Af Christian Kern Hansen

Christian Eriksen var i sommers rygtet kraftigt til Real Madrid, men skiftet blev aldrig til virkelighed. Et skifte danskeren tilsynladende ikke har opgivet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Christian Eriksen var en af Tottenhams helt store transfer-emner i sommers, og danskeren var heller ikke bleg for at udtale, at han gerne så en ny hverdag stå for døren. Christian Eriksen ønskede at udfordre sig selv på en anden stor europæisk adresse, og rygterne mellem ham og Real Madrid blev ved med at florere rundt i medierne.

Christian Eriksen har formentlig ikke opgivet håbet om en fremtid i Real Madrid, og det amerikanske medie, ESPN, er overbevist om, at hvis danskeren skifter bopæl, kommer det først til at ske til sommer. Danskeren kan nemlig efter et sommerskifte, se frem til langt højere bonusser, end hvis han skifter i det forestående januar-vindue.

Zinedine Zidane skulle angiveligt være mest opsat på at tilføre Paul Pogba til den spanske storklubs midtbane, men Manchester United var mildest talt afvisende over for spanierne i sommers, da Real Madrid prøvede at hente franskmanden, og Real Madrid-præsidenten, Florentino Perez, ønsker dog også hellere, at danskeren trækker Madrid-trøjen over hovedet. Om Eriksen kommer til at skifte til "Los Blancos" i fremtiden er selvfølgelig stadig usikkert, men noget tyder på, at forbindelsen mellem danskeren og Real Madrid ikke er helt mistet.Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik