Fodbold nyheder

CHOK:
Georgisk hjælp til Danmark

Af Torsten Brix

Vanvittig kedelig kamp – men med et gigantisk resultat for Åge Hareides tropper…

Article image
Ritzau-Scanpix

Når den danske fodboldhistorie skal skrives i forhold til det unikke i, at København skal være værter til EM2020 med mulig dansk deltagelse, vil datoen den 12. oktober 2019 helt sikkert blive nævnt. Det skyldes naturligvis, at Schweiz vil blive registeret som gæster i Parken i et stormøde i gruppe D, men i skyggen af dette var Irland oppe imod de danske banemænd fra Georgien, som Åge Hareides tropper jo spillede målløst imod for en måned siden.

Irland har kun lavet fem mål i EM-kvalifikationens første seks kampe og havde også store problemer med at lave mål imod Georgien, som faktisk havde bolden mest, og de kom også til de flest chancer i den chancefattige kamp. Med femten minutter igen kom Jeff Hendrick til deres bedste chance, da han harmløst sparkede bolden i sidenettet fra en forholdsvis spids vinkel.

Begge hold var underlige passive i den meget kedelige kamp, men det kan det danske landshold prise sig lykkelige for… for Danmark fik altså hjælp af Georgien, da de spillede 0-0 imod de danske konkurrenter fra Irland.

Georgien - Irland: 0-0 (0-0)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik