Fodbold nyheder

Barcelona melder sig ind i kampen om Havertz

Af Christian Kern Hansen

Barcelona har sendt en scout op til Tyskland, for at kigge nærmere på den tyske komet. Det resulterede tilsynladende i en noget opsigtsvækkende konklusion.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kai Havertz anses som værende en af de største talenter i tysk fodbold, og spås en stor fremtid på den europæiske fodboldscene. Rygterne har allerede floreret voldsomt rundt blandt mange medier, og klubber som Borussia Dortmund, Manchester CIty, Manchester United, Liverpool og Real Madrid har allerede været nævnt som en mulig kommende destination for den blot 20-årige tyske offensiv-spiller.

Nu melder FC Barcelona sig dog tilsynladende ind i kampen om Bayer Leverkusen-spilleren, og dette er ifølge det spanske medie, Mundo Deportivo, sket efter en Barca-scout var på lægterne til EM-kvalifikationskampen mellem Tyskland og Holland tilbage i september. Det forlyder, at den tyske komet blev udråbt af Barca-scouten til at være den bedste unge tyske spiller efter kampen mod Holland, og det synes derfor ikke usandsynligt, at catalanerne lander et bud i fremtiden på Bayer Leverkusen-stjernen.

Det forventes, at Bayer Leverkusen forlanger 90 millioner Euro for Kai Haverzt.
Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik