Fodbold nyheder

Iniesta i følelsesladet Torres-farvel

Af Mads Sigh Lund Andersen

Fernando Torres har spillet sin sidste professionelle fodboldkamp i dag.

Article image

Fernando Torres indstiller officielt karrieren i dag efter et 1-6 nederlag mod Andrés Iniesta og David Villas hold Vissel Kobe. Torres, der siden juli 2018, har spillet for Sagan Tosu i den japanske J-League, offentliggjorde tilbage i juni, at dette ville være hans sidste kamp, men nu er det altså blevet realitet.

Inden kampen i dag offentliggjorde Andrés Iniesta, som er gode venner med Torres, et følelsesladet farvel brev til Torres i den spanske avis El Mundo. Her fortæller Andrés Iniesta om de to spilleres rejse sammen igennem fodboldens verden. Eftersom Torres og Iniesta blev født med to måneders mellemrum, spillede de sammen på Spaniens ungdomslandshold, hvor de først mødtes, og Torres dedikerede et mål til Iniesta under U16 EM, efter midtbanespilleren måtte udgå med en skade. Senere vandt de to også både EM og VM sammen. Iniesta afslutter sit brev i El Mundo med at skrive følgende:

- Nyd alt der kommer til dig nu, og vær lykkelig. Men det er mærkeligt, Fernando. Du er ikke stoppet endnu, men jeg savner dig allerede.

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik