Fodbold nyheder

Emery:
Vi kigger efter tre til fire forstærkninger

Af Obaida El-Itr

Arsenal har endnu ikke fået nye tilgange til truppen, men Unai Emery insisterer på, at de er på vej.

Article image

Det har indtil videre været et frustrerende transfervindue for Arsenal. London-klubben har endnu ikke forstærket sig, og to bud på to forskellige spillere er blevet afvist. Celtic har afvist to bud fra Arsenal på venstrebacken Kieran Tierney, og Crystal Palace har afvist et bud på Wilfried Zaha.

”The Gunners” er angiveligt blevet enige med Saint-Etienne-forsvarsspilleren, William Saliba, men intet er underskrevet. Dermed er Gabriel Martinelli den eneste tilgang, og den unge brasilianer forventes ikke at være en af de bærende spillere.

Foruden International Champions Cup-kampen mod Bayern Munchen, sagde Emery:

- Vi er rolige og tålmodige, for vi ønsker at hente de rigtige spillere, som kan hjælpe os, og forstærke vores trup. Til vores tilhængere kan jeg sige, at vi til næste sæson kommer til at have et rigtig godt hold med tre eller fire nye spillere, siger Arsenal-manageren ifølge Goal.com.

- Andre spillere kan komme hertil for at hjælpe os. Vi har virkelig brug for, at de kommer og er klar til at præstere. Vores mål er at hente tre eller fire spillere, der virkelig forbedrer vores hold.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik