Fodbold nyheder

Medie:
Coutinho til Chelsea

Af Mikkel Overgaard

Philippe Coutinho skulle ifølge det engelske medie Express være fast besluttet på et skifte til Chelsea.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den brasilianske troldmand har haft svært ved at imponere fansene i Barcelona efter han skiftede for et svimlende højt beløb fra Liverpool i januarens transfervindue i 2018. Nu er Coutinho sat i forbindelse med en retur til Premier League, hovr Manchester United har været nævnt, men Chelsea skulle være mest interessante for den brasilianske offensivspiller.

Manchester United så ud til at være favoritter til at få fingerene i Coutinho. Deres interesse er dog blevet rettet mod holdkammeraten i Barcelona Ivan Rakitic. Dermed mener transfereksperten hos Express Duncan Castles, at Coutinho helst skifter til Chelsea i sommerens transfervindue.

Transfereksperten udtalte:

- Coutinho er åbenlyst repræsenteret af flere agenter, som har en stærk forbindelse til Chelsea, hvor de har gjort flere store transfers til netop Chelsea. Den information jeg fik i sidste uge var, at Coutinho hellere ser sig selv i Chelsea fremfor i Paris Saint-Germain.


Paris Saint-Germain har også udvist interesse for den brasilianske stjernespiller, hvor løbet ser ud til at blive mellem det franske mesterhold og det engelske London-hold fra Chelsea. Hvorvidt Philippe Coutinho spiller i Frankrig, Spanien eller Englang i næste sæson bliver ihvertfald afgjort denne sommer.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik