Fodbold nyheder

Avis:
PSG tilbyder De Ligt monsterløn

Af Daniel Fisker

Paris Saint-Germain har ifølge Guardian tilbudt Matthijs de Ligt en ugeløn på 2,851 millioner kroner.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den kun 19-årige Matthijs de Ligt er et af de mest ombejlede navne på sommerens rygtebørs. Paris Saint-Germain er ifølge Guardian en af de klubber, som har sendt et konkret tilbud til Amsterdam. PSG har efter sigende tilbudt 520 millioner kroner for den unge Ajax-anfører.

Matthijs de Ligt er samtidig blevet tilbudt en femårig kontrakt, som efter sigende giver den hollandske teenager en monsterløn – en ugeløn på 2,851 millioner kroner.

Den enorme ugeløn svarer til en årsløn på 148,252 millioner kroner eller 741,26 millioner kroner i løbet af de fem år, som kontrakten ifølge Guardian strækker sig.

Modsat svarer den enorme ugeløn til, at De Ligt tjener lige omkring 407.000 kroner om dagen, hvilket svarer til rundt regnet 17.000 kroner i timen eller 283 kroner i minuttet døgnet rundt.

Matthijs de Ligt forlængede sin kontrakt med Ajax i sommeren 2017. Rygterne går på, at han siden dengang har indkasseret en ugeløn på 411.000 kroner, hvilket er mindre end en sjettedel af, hvad den unge hollænder ifølge Guardian kan se frem til at tjene i PSG.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik