Fodbold nyheder

Politiet efterforsker engelske billetpriser

Af Daniel Fisker

Politiet i Derbyshire har iværksat en efterforskning af de skyhøje billetpriser til Championship playoff-finalen.

Article image

Aston Villa og Derby County skal på Wembley kæmpe om, hvem af de to Championship klubber, der skal spille i Premier League i den kommende sæson. Billetterne til playoff-finalen, som skal afgøres mandag den 27. maj, blev hurtigt udsolgt.

Det er dog muligt at få billetter til den afgørende kamp, hvis man vel at mærke vil betale en overpris hos dem, der videresælger billetterne. Overprisen er dog blevet så høj, at politiet i Derbyshire har iværksat en efterforskning.

Hvis man eksempelvis vil have en såkaldt VIP Premium-plads i Club Wembley, så skal man i den grad til lommerne – mere præcist efter 13.000 kroner.

Playoff-finalen har dog også udviklet sig til en bekostelig fornøjelse, hvis man vil have fingrene i en såkaldt standard-billet. Disse billetter blev i første omgang sat til salg for 300 kroner, mens videresalgsprisen i øjeblikket har overgået 2.500 kroner.

- Vi ved, hvor meget denne her kamp betyder for fansene – mange er villige til at betale de skyhøje priser, der forlanges, udtaler Roger Brown fra Derbyshire.

- Man løber dog en enorm risiko, hvis man køber en af disse billetter.

- Man kan ikke alene blive nægtet adgang til station – man vil efter al sandsynlighed miste alle sine penge, fordi der er en meget lille chance for at få pengene tilbage.

- Det er ikke alene umoralsk at sælge billetter på denne her måde – man fratager de rigtige fans muligheden for at se deres hold spille på Wembley – det er også ulovligt.

Det ulovlige billetsalg har altså nu fået politiet i Derbyshire til at iværksætte en efterforskning.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik