Fodbold nyheder

Medie:
Blandede Real-nyheder for Wenger

Af Michael Harmundal

Ifølge flere medier er Real Madrid kun interesserede i at forhandle om én spiller, før VM starter. Det er til gengæld en spiller, som Arsenal længe har været kædet sammen med.

Article image
Ritzau-Scanpix

Efter mange festglade dage ovenpå Champions League-triumfen har flere af Real Madrids stjerner nu sluttet sig til deres landsholdstrup forud for VM, der starter om 10 dage. Det betyder dog ikke, at rygterne omhandlende deres spillere stopper.

Premier League-klubben Arsenal skulle angiveligt være interesseret i flere af Real Madrid-spillerne. Ifølge Marca skulle Real Madrid dog kun være interesserede i at forhandle om én spiller før VM starter.

- Real vil ikke lytte til nogle tilbud indtil efter VM i Brasilien, med undtagelse af Alvaro Morata, skriver Marca i dag.

Årsagen til de mulige forhandlinger forud for VM omkring Morata skulle ifølge Sky Sport Italia være, at Real Madrid vil forsøge at hente flere penge, inden de vil forsøge at hente en verdensklasseangriber til klubben. Her skulle de have udset sig Luís Suarez eller Sergio Agüero.

Det er muligvis gode nyheder for Arsenal, som længe har været kædet sammen med Morata. Morata-handlen kan dog være i fare, eftersom at Real Madrid angiveligt kun er interesseret i et salg, hvis en tilbagekøbsklausul kan indgå i aftalen. Derudover har London-klubben også i flere omgange været nævnt interesserede i Angel di Maria og Karim Benzema, som de nu må vente til efter VM med at forhandle om.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik