Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
4 - 0
(2 - 0)
Newcastle
Tottenham
A. Isak (30), A. Gordon (32), A. Isak (51), F. Schär (87)
Hjalte Belmann

Fan-reaktioner: Newcastle - Tottenham

Hvem kunne have forudset det? I hvert fald ikke Tottenham-fansene. Vi har samlet nogle af deres stærke reaktioner fra klubbens sociale medier.

Newcastle fan-reaktioner

“Hvilken kamp at debutere RNID-trøjerne i. Forhåbentlig følger resten af ligaen trop. Alle var fremragende. Det bedste spil, jeg har set os spille i et stykke tid. Fantastiske mål. Fantastisk atmosfære. Og Bruno overlevede endda uden at få et kort!! Med et reduceret hold ville man aldrig gætte det! Jeg sprudler af stolthed over vores drenge”

 

“Fremragende holdpræstation. Med det defensive opstilling havde jeg mine bekymringer, men de var solide, og de tre forrest var strålende. Spurs var overraskende dårlige”

 

“Fantastisk i dag. Spillede dem ud af banen. Gordon, Barnes og Isak var uovervindelige. Den midlertidige bagkæde blev næsten ikke engang testet. 6. pladsen er vidunderlig. En stor præstation efter alt hvad der er sket denne sæson. Vi fortsætter fremad”

 

Tottenham fan-reaktioner

“Totalt forfærdelig præstation. 3-0 ude mod Fulham og 4-0 her. Vi mangler styrke på midtbanen. Alt for mange fejl bagud. Ikke en eneste positiv ting fra kampen”

 

“Helt chokerende. Jeg har sagt det i uger, men det her AngeBall nonsens er blevet afsløret. Vi kan ikke forsvare os, og det faktum, at vi ikke engang har testet Newcastles forsvarslinje det mindste, er bare en skændsel. Vi kommer ingen vegne under Big Ange”
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER