Fodbold nyheder

Maradona: Icardi har bedt om udtagelse

Af Daniel Zastrojevic

Diego Maradona er rasende og fortæller, at Mauro Icardi har bedt om at blive udtaget til det argentinske landshold.

Fodboldlegenden Diego Maradona er kendt for at sige, hvad han tænker. Og når det kommer til en mand som Mauro Icardi, holder 10'eren sig bestemt ikke tilbage.

Da Maradona af Clarin blev spurgt ind til de spillere, der blev udtaget til det argentinske landshold mod Peru og Ecuador i sidste måned, svarede han følgende:

- Spillerne, der blev udtaget mod Peru og Ecuador? Sampaoli udtog en skadet Icardi, selvom der er en Higuaín, som altid laver mål. Men det er fint nok, for Icardi spillede ikke. Men han var der... Man kan ikke undlade at udtage Sergio Agüero og så udtage en pata de lana (en, som stjæler sin vens kone, red.). Icardi, som spiller fodbold med Maxi Lopez' børn. Wanda Icardi, som gerne vil blive en del af fodboldens verden og repræsentere sin mand.

- Men jeg kender historien: Mauro og Wanda har ringet til Bauza og Martino (tidligere landstrænere for Argentina, red.) henholdsvis tre og fire gange. Noget, som jeg har fået fortalt fra enten trænerne selv eller deres assistenter. Og jeg aner ikke, hvor mange gange de har ringet til Samapoli. Det hele er klamt.

Og netop Sampaoli slipper heller ikke for en lille stikpille eller to.

- Jeg gider ikke at tale om landsholdet. Jeg gider ikke tale om de personer, der lover noget, men som ikke overholder det. Jeg glemmer ikke, at jeg var til en Davis Cup-turnering i Kroatien, hvor Sampaoli ringede til mig og spurgte, om vi skulle lave noget sammen i Sevilla. Da han overtog landsholdet, kunne han ikke engang huske, hvad jeg hed... Og de mennesker, der tror, de er større, end hvad de er, vil jeg ikke samarbejde med. Men det er ligemeget. Jeg er den, der er allermest argentinsk, og jeg har ikke tænkt mig at vende mit land ryggen...

Diego Maradonas tidligere klub og store klubkærlighed Napoli tager i aften imod Manchester City på San Paolo. Argentineren har om ikke andet et godt forhold til "Partenopei"-træner Maurizio Sarri.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik