Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Simon Bækmark

Di Matteo tilfreds med angrebsmuligheder

Chelsea har i denne sæson ikke en lang liste af angribere at vælge imellem, men manager Di Matteo frygter ikke, at holdet kommer til at mangle en 'hardhitter'. Italieneren sætter sin lid til, at midtbanefolk som Juan Mata, Lampard og Eden Hazard vil slå til foran mål.
Hverken Didier Drogba, Nicolas Anelka eller Romelu Lukaku kommer til at optræde på Stamford Bridge i den kommende sæson, hvilket efterlader Chelsea's trup med kun to kompetente angribere i form af Fernando Torres og Daniel Sturridge. Chelsea-manager Di Matteo er alligevel sikker på, at Chelsea er i besiddelse af spillere, der kan levere de mål der skal til for London-klubben. Især sætter han sin lid til de nye offensive spillere i truppen.

- Jeg er glad for det, vi har nu. Jeg har sagt, at på nogle områder er vi lidt tyndt besat, men vi har fået nogle dygtige spillere, og jeg er sikker på, at de kommer til at score mål. Vi har to angribere, der kan score mål, og det er jeg sikker på at de vil gøre. Fernando har startet sæsonen rigtig godt med at score i sidste weekend, men vi har brug for, at spillere som Mata, Hazard og Oscar byder ind. Frank Lampard scorer altid mål, og det samme gjorde Ramirez i slutningen af sidste sæson. Så jeg tror, scoringerne skal komme fra flere forskellige spillere i denne sæson, siger Di Matteo til Skysports.com.

Di Matteo håber, at de nytilkomne til truppen - Hazard og Oscar - hurtigt vil etablere sig på deres nye hold.

- De er kommet til en stor klub, hvor der er høje forventninger og et stort pres på ikke bare manageren men hele holdet. Vi har brug for at få en god start, og for at få de nye spillere etablerer sig, så de kan udfolde alle de kvaliteter de har.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER