Torsten Brix

4 dage til TL - Alt er sat til salg

Odd Grenlands økonomiske situation gør, at alle spillere er sat til salg – den tidligere Superliga-spiller Morten Fevang er en af dem.
Den norske fodboldklub Odd Grenland er i akutte økonomiske problemer, da de mangler ti millioner norske kroner. Derfor blev alle klubbens spillere - få dage inden sæsonstarten på den norske liga i weekenden – sat til salg.

Indtil videre har klubben ikke fået solgt nogle spillere, og derfor går klubben en meget presset tid i møde med en lidt uprøvet trup, der dog har den tidligere OB'er Morten Fevang i den centrale forsvar ved siden af den 22-årige Fredrik Semb Berger.

Udover sidstnævnte er der flere unge spillere i idealopstillingen, som venstrebacken Emil Jonassen og angriberen Elba Rashani, der begge er 19 år.

Siden oprykningen i 1998 har Odd Grenland været i den bedste række – bortset fra en enkelt sæson, og sidste sæson var de helt med i toppen. Inden sidste spillerunde i sidste sæson havde de forgangne ni kampe givet otte sejre, hvilket gav en mulighed for at slutte på en tredjeplads, men Dag-Ellev Fagermos tropper tabte den sidste kamp og endte på femtepladsen.

Netop Fagermos er meget optimistisk inden sæsonstarten og har han udtalt, at hans trup aldrig har været bedre, men klubben har heller ikke startet det føromtalte ”udsalg” – endnu! Når det sker, skal der sættes endnu mere tempo over det generationsskifte, der allerede er startet.

Nye spillere i truppen til denne sæson er den tidligere venstreback Lars-Kristian Eriksen, der i Odd Grenland skal spille i højresiden. Derudover er Fredrik Oldrup Jensen rykket op fra juniorholdet og topscoreren Adem Güven fra Kongsvinger er kommet til.

Men kun fremtiden kan vise, hvordan Odd Grenlands hold kommer til at se ud - især efter sommerens transfervindue...

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER