Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Medie: Barcelona har mundtlig aftale med City om stjernespiller

FC Barcelona er meget interesseret i at hente João Cancelo permanent til klubben, og nu skulle klubben angiveligt være kommet tættere på dette.
De forsvarende spanske mestre fra FC Barcelona var en stor del af sommerens transfervindue på jagt efter en forstærkning på højre back-positionen.

Det lykkedes for Barcelona, da klubben hentede João Cancelo på en lejeaftale hos de engelske giganter fra Manchester City, hvor den portugisiske back ikke var en del af fremtidsplanerne.

Cancelo har indtil videre fået en fremragende start for Barcelona, hvor han har modtaget stor ros for sine præstationer. Den 29-årige forsvarsspiller har endda allerede leveret to mål og et oplæg i sine fem første kampe for den spanske storklub.

De flotte præstationer har medført, at Barcelona er meget interesserede i at gøre Cancelos nuværende lejeaftale til en permanent aftale, og nu ser det ud til, at der er sket en positiv udvikling i forhold til dette.

Ifølge det spanske medie, El Chiringuito, skulle Barcelona og Manchester City angiveligt have indgået en mundtlig aftale om, at Barcelona skal betale omkring 260 millioner kroner til City, for at hente Cancelo på en permanent aftale.

Tidligere har meldingerne lydt på, at Barcelona skulle betale et væsentligt højere beløb for den 29-årige portugiser, og derfor kan der være grund til optimisme hos Barca-fansene, hvis de nyeste meldinger er korrekte.

Hvis der er tale om en mundtlig aftale, ville det dog ikke være nogen stor overraskelse, hvis City hævede prisen på Cancelo igen, hvis forsvarsspillerens gode præstationer i Barcelona fortsætter.

Derfor bliver det altså spændende for Barca-fansene at følge udviklingen i denne sag, da de nok gerne ser, at Cancelo fortsætter i klubben efter denne sæson. I hvert fald hvis de gode præstationer fortsætter.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER