Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Lørdagens engelske rygter

Manchester United forsøger at forlænge kontrakten med en af klubbens store talenter, mens Martin Ødegaard kunne have spillet for Arsenals store rivaler fra Tottenham. Herunder følger dagens engelske rygter.
Arsenal-anfører, Martin Ødegaard, kunne være skiftet til Tottenham som teenager, før den norske midtbanespiller blev overtalt til at skifte til Real Madrid af den franske legende, Zinedine Zidane. (Mirror)

Agenten for den ecuadorianske midtbanespiller, Moisés Caicedo, siger at den 21-årige kun ønskede et skifte til Chelsea, selvom Liverpool kom med et tilbud på omkring 951 millioner kroner i et forsøg på at hente ham til klubben fra Brighton. Chelsea skulle nemlig angiveligt have været interesseret i Caicedo siden januar. (Sport Italia)

Newcastle United er blandt en række forskellige klubber, der holder øje med Southamptons 20-årige argentinske midtbanespiller, Carlos Alcaraz. (Talksport)

Tottenham er villige til at lytte til tilbud på den offensive midtbanespiller, Giovani Lo Celso, til januar, selvom argentineren har fået en ny chance af Tottenham-træner, Ange Postecoglou. (Football Insider)

Manchester United forsøger at forlænge med klubbens store talent, Hannibal Mejbri. Midtbanespillerens nuværende kontrakt udløber nemlig næste år. (90min)

Liverpool-træner, Jürgen Klopp, afviste angiveligt muligheden for at blive den næste tyske landstræner, før de henvendte sig til Julian Nagelsmann, og besluttede, at det var ham, der skulle være cheftræner for Tyskland under EM 2024 på hjemmebane. (Telegraph)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER