Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Sergio Ramos meldes på vej til ny klub: Har ét bestemt krav

Den tidligere Real Madrid-stjerne meldes på vej til tyrkisk storklub – men spanieren vil kun skifte, hvis klubben kvalificerer sig til Champions League-gruppespillet.
Sergio Ramos har været på jagt efter en ny klub, siden han i slutningen af juni forlod Paris Saint-Germain. Den 37-årige forsvarsspiller er blevet afvist af både Sevilla og Besiktas, men nu meldes Ramos tæt på et skifte til den tyrkiske storklub, Galatasaray.

Den spanske avis, AS, skriver at Galatasaray er i fremskredne forhandlinger med Ramos, og at der er en god chance for, at de to parter bliver enige om en aftale. Ifølge AS er spanieren dog kun interesseret i at skifte til den tyrkiske klub, hvis klubben kvalificerer sig til Champions League-gruppespillet.

Galatasaray har dog også gode chancer for at kvalificere sig til Champions League-gruppespillet, da klubben har spillet sig til sidste kvalifikationsrunde, hvor modstanderen er norske Molde. Klubben har desuden et mål om at nå til kvartfinalerne i dette års Champions League, og derfor ville det også være skuffende for klubben, hvis Champions League-gruppespillet skulle glippe.

Sergio Ramos har selv haft stor succes i Champions League, da spanieren har spillet 137 kampe, og vundet turneringen hele fire gange.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER