Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Chelsea-flop nærmer sig endelig et skifte

Chelsea ser måske endelig ud til at komme af med Hakim Ziyech.
Der har været gang i den helt store oprydning i Chelsea-truppen denne sommer, og nu tyder meget på, at endnu et salg er under opsejling. Ifølge et opslag fra transferjournalisten Fabrizio Romano på det social medie X er Chelsea tæt på at skille sig af med kantspilleren Hakim Ziyech.

Den 30-årige marokkaner er nemlig tæt på at skifte til den tyrkiske storklub Galatasaray. Romano skriver, at de to klubber er nået frem til en verbal aftale. Endvidere beretter Romano, at Galatasaray allerede har booket et lægetjek til Ziyech.

Ziyech har i flere transfervinduer været rygtet væk, hvor især AC Milan og Paris Saint-Germain har bejlet til ham, og denne sommer har der også været saudiarabisk interesse i den kreative kantspiller.

Det har således været en længere transfersaga i forhold til at få Ziyech og Chelseas veje til at skilles, men måske vil den nu endelig få en ende.

Ziyechs tid i Chelsea har dog heller ikke på nogen måde været noget at råbe hurra for. Marokkaneren kom ellers til London-klubben ovenpå en fremragende tid i Ajax i 2020.

Men Ziyechs offensive bidrag i form af mål og assists har været meget sparsomt, og derfor har begge parter i et stykke tid ønsket at ophæve samarbejdet. Vil Galatasaray mon være det rette skifte for Ziyech?

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER