Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Barcelona forhandler med Tottenham om permanent aftale

FC Barcelona og Tottenham er i øjeblikket i forhandlinger om en permanent aftale, der skal sende Clement Lenglet til den hvide Londonklub.
FC Barcelona har haft en lovende pre-season med lovende resultater - her er der specielt tale om deres flotte 3-0-sejr over ærkerivalen, Real Madrid. Catalanernes ageren på transfermarkedet har indtil videre været en anelse beskeden sammenlignet med sidste år, hvor de brugte alt, hvad de havde af økonomiske midler på at forstærke førsteholdstruppen.

De store økonomiske satsninger viste sig også at give pote, men klubben mærker stadig, hvordan de er udfordrede med at registrere samtlige spillere til førsteholdstruppen, hvilket har sat dem i en situation, der tvinger dem til at sælge spillere.

Sidste år blev Clement Lenglet lejet ud til Tottenham, og i dag forhandler FC Barcelona og Tottenham altså om en permanent aftale, der skal sende den franske forsvarsspiller til London. Tottenham er efter sigende kun villige til at betale 37 millioner kroner som fast pris med yderligere 75 millioner kroner i variabler.

Hver en krone tæller dog i øjeblikket for den økonomisk udfordrede storklub, FC Barcelona, som må være kreative i deres målsætning om fortsat at tiltrække store spillere til klubben.

Tottenham og FC Barcelona mødes i sommerens sidste træningskamp for de to klubber - et opgør, der bliver kaldt 'Gamper-opgøret', og som er en traditionskamp hos FC Barcelona. Opgøret spilles klokken 20.00 i aften, men vises ikke på dansk tv.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER