Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Så sker det Liverpool-fans: Liverpool byder på drømmespilleren

Nu bliver det for alvor interessant for Liverpool-fansene.
Mange Liverpool-fans har skreget på indkøb til den defensive del af midtbanen, og nu er deres bønner omsider blevet hørt. Liverpool har ikke bare budt på en defensiv midtbanespiller, de har budt på spilleren som flere fans har som deres absolutte drømmesigning. Ifølge mediet Football Insider, så har Liverpool nemlig budt på Brightons Moisés Caicedo.

Caicedo har længe lignet en mand der skulle optræde i den blå Chelsea-dragt, men forhandlingerne mellem de to klubber er trukket i langdrag, og nu skulle Liverpool, ifølge Football Insiders oplysninger, have meldt sig ind i kampen.

Mediet hævder ikke hvor stort et bud Liverpool er kommet med, men The Athletic meldte i går, at en unavngiven klub havde budt højere end Chelseas højeste bud på 692 millioner kroner. Det kunne dermed tænkes, at buddet muligvis var kommet fra Liverpool. Uanset hvad, så bliver udviklingen i denne handel ekstremt interessant at følge, og nu må Chelsea-fansene for alvor begynde at blive nervøs for, om Caicedo ender på Stamford Bridge.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER