Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Medie: En af de tungeste på lønposten i Liverpool står til at forlade klubben

Endnu en Liverpool-midtbaneprofil kan snart være fortid.
Liverpool har gang i stor udskiftning på midtbanepositionen, hvor klubben allerede har sagt farvel til Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner og den lejede Arthur Melo. Omvendt så ser det ud til at der kommer stor aktivitet den anden vej, hvor Mac Allister allerede er tæt på en aftale med Liverpool og så forventes det, at Liverpool henter yderligere to midtbanespillere her til sommer.

De fire førnævnte midtbanespillere kan vise sig ikke at være de eneste, der forlader Merseyside. Den spanske stjerne Thiago Alcántara går ind i det sidste år af sin kontrakt med Liverpool og ifølge Neil Jones fra Goal, så vil Liverpool ikke tilbyde den 32-årige spilstyrere en ny kontrakt.

Thiago står altså til at kunne forlade Liverpool kvit og frit næste sommer. Det kunne derfor friste Jürgen Klopp og kompagni at sælge Thiago denne sommer, hvis der skulle komme et bud på den erfarne spanier. Der er dog ikke meldt om nogen konkret interesse fra andre klubber, og det mest sandsynlige scenarie er derfor, at Thiago kommer til at forlade Liverpool gratis om et års tid.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER