Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Louis Andersen

Fredagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Manchester United og Newcastle United har vist sig som de mest sandsynlige klubber til at købe Sadio Mane. (Mail)

Chelsea, Manchester United, Tottenham og Fulham er blandt de klubber, der er interesserede i Gents 20-årige nigerianske angriber Gift Orban. (Evening Standard)

Manchester United har lagt planer for eventuelle bud på Adrien Rabiot fra Juventus og Kim Min-jae fra Napoli. (Mirror)

Foruden Alexis Mac Allister og Mason Mount holder Liverpool øje Bayern Münchens hollandske midtbanespiller Ryan Gravenberch. (Liverpool Echo)

Liverpool er også interesserede i Feyenoords tyrkiske midtbanespiller Orkun Kokcu som et alternativ til Mac Allister og Jude Bellingham. (Football Transfers)

Arsenal-forsvareren William Saliba går ind i det sidste år af sin kontrakt denne sommer, men den franske landsholdsspiller og klubben er endnu ikke enige om en forlængelse. (Goal)

Manchester United ønsker at belønne den argentinske forsvarsspiller Lisandro Martinez med en ny aftale efter hans imponerende første sæson i klubben, siden han kom til fra Ajax. (Sky Sports)

Ruben Loftus-Cheek er i søgelyset hos AC Milan, som vil forsøge at genopbygge holdet, efter deres Champions League-semifinalenederlag mod Inter. (Fabrizio Romano)

Ecuadors midtbanespiller Kendry Paez har angiveligt skrevet under med Chelsea for et gebyr på 170 millioner kroner. Manchester United er også meldt interesserede i Paez. (El Canal del Futbol)

Brentford er klar til at åbne kontraktforhandlinger med den engelske angriber Ivan Toney i slutningen af sæsonen på trods af hans otte måneders udelukkelse fra fodbold for brud på betting-reglerne. (Mail)

Brentford ønsker i mellemtiden at hente Coventry Citys svenske angriber Viktor Gyokeres for at dække den tomme plads i angrebet grundet Toneys fravær. (Talksport)

Wolverhampton-manager Julen Lopetegui siger, at han håber, at klubben kan løse sine Financial Fair Play-problemer, der kan begrænse hans transferbudget til sommeren. (Times)

Swanseas manager Russell Martin er en af de førende kandidater til at blive Southamptons nye manager. (Sky Sports)

Brightons 21-årige kantspiller Simon Adingra er på blokken i flere klubber i Tyskland og Frankrig efter et succesfuldt lån i Belgien hos Union Saint-Gilloise. (90min)

Sunderland er i fremskredne forhandlinger om at købe Birmingham-midtbanespilleren Jobe Bellingham. (Sky Sports)

Den tidligere walisiske landsholdsspiller Steve Morison er under seriøse overvejelser om at vende tilbage som Cardiff City-manager blot otte måneder efter at være blevet fyret af klubben. (Wales online)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER