Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Medie: Manchester United jagter to rekordkøb

Det kan blive en dyr sommer for Manchester United, som efter sigende jagter et prominent – og dyrt – angrebsmakkerpar.
Det er ingen hemmelighed, at Manchester United sidder klar med snøren efter en ny angriber, når sommerens transfervindue åbner. Det er efter sigende Harry Kane, som står højest på ønskelisten hos ”The Red Devils”, men Tottenham-angriberen er tilsyneladende ikke alene på Manchester Uniteds ønskeliste.

Harry Kane vil efter sigende koste Manchester United over 855 millioner kroner, og i så fald kommer den 29-årige englænder til at vippe Paul Pogba, som i sommeren 2016 kostede ”The Red Devils” 766 millioner kroner, af pinden som Manchester Uniteds dyreste indkøb nogensinde.

Mirror rapporterer dog nu, at Kane måske ikke bliver alene om at overgå Pogba, som i sommer tog tilbage til Juventus. Den engelske avis mener således at vide, at Old Trafford-klubben også er interesserede i Benfica-angriberen Goncalo Ramos – som angrebsmakker til Kane.

Den 21-årige portugiser bliver betragtet som et af verdens største angrebstalenter, og han kan ifølge Mirror komme til at koste Manchester United alt mellem 600 millioner kroner og 850 millioner kroner. Tiden må dog vise, hvad Manchester Uniteds sommerjagt på en angriber ender med.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER