Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Mads Wildenhoff Pedersen

Medie: Real Madrid jagter Frankfurt-stjerne

Randal Kolo Muani har brændt Bundesligaen af denne sæson, og nu er de store klubber begyndt at cirkulere som gribbe.
24-årige Kolo Muani er eftertragtet af mange klubber efter en fantastisk sæson i Frankfurt. Ifølge det spanske medie Revelo, så har Real Madrid spurgt ind til den unge franskmand. Det svar Real Madrid har fået, ville dog afskrække de fleste klubber, da 80 millioner euro (ca. 600 mio. kr.) var prisen der blev sat. Der har også tidligere været rygter om, at Frankfurt kun ville lade en af enten Jesper Lindstrøm eller Kolo Muani gå til sommer, og med den pris klubberne har på Kolo Muani, kunne det godt betyde, at det Lindstrøm skal finde sig en ny klub til sommer.

Real Madrid skulle dog stadig prioritere en anden ung spiller fra Bundesligaen, nemlig Jude Bellingham, så hvis de kunne få forhandlet en god aftale på plads med Dortmund om den engelske stjerne, brude der ikke stå noget i vejen for at hente begge spillere. Andre store klubber har dog også fået øjnene op for Kolo Muani, for efter sigende skulle Bayern München, PSG og Manchester United også være efter franskmanden.

Frankfurt har skuffet en smule denne sæson, efter at have vundet Europa League sidste år, så ligger de altså kun på en 9. plads lige nu. Dog har de stadig et par kampe tilbage til at redde sæsonen i, og specielt en er vigtig, da de har DFB-Pokal finalen mod RB-Leipzig i vente.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER