Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Newcastle vil slå transferrekord

Den nordengelske Premier League-klub, Newcastle, er efter sigende interesseret i at hente FC Barcelonas brasilianske kantspiller, Raphinha.
FC Barcelona har haft en til dels tilfredsstillende sæson hidtil, hvor de er godt på vej til at sikre sig deres andet trofæ i sæsonen – de er blot en enkelt ligasejr fra at kunne kalde sig LaLiga-vindere. Supercuppen vandt de tidligere på sæsonen, men præstationerne i de europæiske turneringer har dog været til at smide i glemmekassen.

Meget af den nylige succes for catalonierne kan med garanti tilskrives sidste sommers travle transfervindue, hvor de med nød og næppe hentede syv nye spillere – trods et presset økonomisk budget. Noget tyder dog på, at de til sommer skal forsøge at skille sig af med et par løntunge spillere, da økonomien stadig halter i den spanske storklub.

En af de spillere, som er på tale, er deres brasilianske kanstpiller, Raphinha, som i øjeblikket rygtes et skifte til Newcastle United, der omvendt Barcelona, har økonomien i orden – grundet nye saudiarabiske ejere i klubben. Rygterne går på, at Newcastle er klar til at slå deres egen transferrekord og hente Raphinha for hele 600 millioner kroner.

Det er ikke utænkeligt, at Raphinha kunne have mod på at skifte tilbage til Premier League, da Newcastle i øjeblikket også er yderst konkurrencedygtige med en placering i tabellen, der giver dem adgang til næste sæsons Champions League – de ligger på en tredjeplads.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER