Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Andreas Wohlers-Herbert

Tuchel og Bayern flirter med milliardangriber

Det er en offentlig hemmelighed, at Bayern München ønsker at hente en ny angriber til sommer, og klubbens nye træner Thomas Tuchel blev i dag spurgt ind til en specifik målmaskine.
Nigerianske Victor Osimhen er måske den hotteste angriber i hele Europa, og Napoli-bomberen bliver med jævne mellemrum sat i forbindelse med de største adresser i europæisk fodbold, og Bayern München er absolut ingen undtagelse.

Bayern Münchens tyske træner Thomas Tuchel blev på et pressemøde spurgt ind til angriberen fra Serie A, og den tidligere Chelsea og PSG-træner kunne ikke undgå at smile.

- Jeg har da selvfølgelig en holdning til Victor Osimhen, men jeg ved også godt, hvad der sker, hvis jeg siger noget om det nu. Jeg vil ikke udtale mig om spillere fra andre klubber.

Om nigerianske Victor Osimhen skal til Bayern München til sommer, må vi vente og se. Det er i hvert fald sikkert, at han bliver en dyr herre, og alt peger på, at interesserede bejlere skal diske op med over en milliard kroner, hvis de skal have fat i topscoreren i Serie A.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER