Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jonas Corap

Tottenham fyrer Conte

Tottenham har valgt at afslutte samarbejdet med Antonio Conte som manager.
Det har ikke just været en fremragende sæson for Tottenham, som med deres seneste resultater er i fare for at misse Champions League-pladserne i Premier League. Desuden havde Antonio Conte et knap så heldigt pressemøde efter kampen mod Southampton, hvilket muligvis kan have fremskyndet Daniel Levys beslutning om at fyre Conte fra jobbet som manager for ’Spurs’. Dermed bliver det klubbens fjerde managerfyring på blot fire år efter fyringerne af Mauricio Pochettino, Jose Mourinho og Nuno Espirito Santo. Tottenham sagde følgende om fyringen:

- Vi kan bekræfte, at klubben er blevet enige med Antonio Conte om at droppe samarbejdet. Vi kvalificerede os til Champions League i hans første sæson. Vi takker Conte for hans tid i klubben, og vi ønsker ham det bedste i fremtiden.

Som afløser for Conte for resten af sæsonen bliver Contes tidligere assistent Cristian Stellini, og hans assistent bliver den tidligere Tottenham-midtbanespiller Ryan Mason, som også tidligere har stået i spidsen for holdet på midlertidig basis, hvor han blandt andet var manager for holdet, da de spillede Carabao Cup-finale mod Manchester City i 2021.

Conte fik jobbet som Tottenham-manager tilbage i november 2021, og hans kontrakt stod allerede til udløb til sommer, hvor der var mange spekulationer om, at han ville smutte.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER