Fodbold nyheder

Sir Alex Ferguson har stadig indflydelse i Manchester United

Af Kent Christensen

Den nu 81-årige skotske fodboldlegende, Sir Alex Ferguson, nåede at være træner for Manchester United i 27 år, og Erik ten Hag mærker stadig hans indflydelse i klubben.
Article image
Ritzau-Scanpix
Manchester United har spillet en flot sæson hidtil, hvor de ligger på en tredjeplads i Premier League – bag mesterskabsfavoritterne fra samme by Manchester City og Arsenal fra London. Derudover har ’de røde djævle’ stadig muligheden for at vinde Europa League og FA Cup, hvor de i begge deltager i kvartfinalerne. Det kan altså potentielt set blive til fire titler, hvis alt skulle gå Manchester Uniteds vej. Det ville være den perfekte genopbygningssæson for den succesvante klub, der ihærdigt forsøger at finde tilbage til tiderne med Sir Alex Ferguson, der gjorde klubben til Englands mest succesfulde klub.


For et par uger siden kunne man i pressen se billeder af den nuværende hollandske manager, Erik ten Hag, spise aftensmad på en restaurant i Manchester med den tidligere manager, Sir Alex Ferguson, og i optaktspressekonferencen forud for FA Cup-opgøret mod Fulham i morgen aften, talte Ten Hag om, hvordan han stadig har en indflydelse i klubben:

- Jeg kan mærke det hver dag. Hver dag er han her, og det mærker man. Jeg tror han bragte vindermentaliteten til klubben, men også øjet for kreativiteten, altid gode angribere og store personligheder, som kunne afgøre de store kampe. Han bragte alt det til klubben, og det er fantastisk at tale med ham om det.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik