Andreas Wohlers-Herbert

Alle gode gange tre på det franske landshold

Visse familier har deres helt specielle plads i fodboldhistorien, og med udtagelsen til Frankrigs landshold, så er et nyt familiedynasti ved at være etableret.
Laudrup, Maldini, Neville, De Boer og Boateng er blot nogle af de familier, der kan prale med at have haft flere spillere med på allerøverste niveau. Men nu melder en ny klan sig ind i den kategori.

I fransk fodbold er der ikke mange større navne end Lilian Thuram, der spillede et hav af kampe for det franske landshold. De seneste par år han sønnike Marcus Thuram så gjort farmand kunsten efter, og Gladbach-angriberen har efterhånden etableret sig som en fast del af Didier Deschamps trup.

Men nu får storebror Marcus altså selskab af lillebror Khéphren, der til dagligt spiller i franske Nice. Khéphren Thuram er nemlig for første gang udtaget til det franske landshold, og det er han vel og mærke sammen med storebror.

Dermed har både far, storebror og lillebror altså været en del af det franske landshold. Det bliver interessant at se, om den blot 21-årige Khéphren Thuram får spilletid. Det er dog helt sikkert ikke sidste gang, at den unge midtbanespiller er udtaget af Didier Deschamps, der sammen med resten af det franske fodboldforbund angiveligt skulle have et rigtig godt øje til Nice-spilleren.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER