Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Torsdagens engelske rygter

Nyt fra det engelske. Flere Premier League-storklubber vil have fat i Joao Felix, Tielemans spøger igen i Arsenal, og så er der gang i en større højreback-kabale i Manchester United.
Manchester United vil lave en forespørgsel på det unge portugisiske angrebstalent Goncalo Ramos. United-manager Erik ten Hag skulle dog være blevet fortalt, at det ikke er sikkert, at klubben vil være i stand til at hente en angriber i januar. (ESPN)

Chelsea vil ikke fremrykke deres planer om at hente RB Leipzigs franske angrebsprofil Christopher Nkunku til sommer. London-mandskabet mangler ellers offensiv bredde, da deres albanske angriber Armando Broja har pådraget sig en skade, der holder ham ude resten af sæsonen. (Fabrizio Romano)

Det forventes at Englands landstræner Gareth Southgate vil afholde samtale med det engelske fodboldforbund FA i starten af 2023. Her vil han angiveligt blive bedt om at træffe en hurtig beslutning omkring fremtiden, da han har sået tvivl om, hvorvidt han ønsker at fortsætte i jobbet. (Mail)

Joao Felix er blomstret på ny for Portugal under VM, og den 23-årige angriber ønsker at forlade sin klub Atletico Madrid til januar. Både Manchester City, Manchester United, Arsenal og Aston Villa er angiveligt de potentielle destinationer for Felix. (Mail)

I denne længere kø af Premier League-bejlere skulle Manchester United og Arsenal være de mest sandsynlige steder at skifte hen for Felix. Atletico Madrid lader ham dog ikke gå billigt, og er kun villige til at lytte til tilbud på over 744 millioner kroner. (AS)

Manchester Uniteds manager Erik ten Hag er blevet lovet en massiv tilførsel af økonomiske midler til at opbygge sin trup. Dette er på trods af rygterne omkring, at Glazer-familien overvejer at sælge den engelske storklub. (Sun)

United arbejder desuden på at hente den ombejlede hollandske højreback Denzel Dumfries fra Inter. Skulle et skifte blive en realitet, vil det desuden åbne op for, at United kan skippe deres egen højre back Diogo Dalot afsted til FC Barcelona. (Sport)

”De røde djævle” kigger dog på flere muligheder på højreback-positionen, men det afhænger også af, om 25-årige Aaron Wan-Bissaka har en fremtid på Old Trafford. (Sky Sports)

Fulham er interesserede i Arsenals højreback Cedric Soares til januar. Den 31-årige portugiser har ikke fået meget spilletid hos ”The Gunners.” (Sky Sports)

Arsenal har fortsat stor interesse i Leicesters offensive midtbanespiller Youri Tielemans, og vil allerede rykke på en handel til januar. Klubben tror dog, at det er mest sandsynligt, at den 25-årige belgier først vil kunne skifte til sommer, hvor han har kontraktudløb. (90min)

West Ham er millimeter fra at hente den brasilianske midterforsvar Luizao. Den 20-årige Sao Paulo-spiller er for nyligt ankommet til England for at udføre et lægetjek. (Mail)

Bournemouths midtbanespiller Jefferson Lerma har afvist flere kontrakttilbud fra klubben. Derfor kan den 28-årige colombianer måske forlade klubben på en fri transfer til sommer, hvor hans kontrakt udløber. (Football Insider)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER