Fodbold nyheder

Enrique:
Var vi virkelig ude i tre minutter?

Af Louis Andersen

Stlligen i gruppe E ved dettes års VM ændrede sig flere gange på sidste dag i gruppespillet torsdag aften.
Article image
Ritzau-Scanpix
Torsdag aften havde samtlige hold i gruppe E ved VM muligheden for at gå videre, og undervejs ændrede stillingen i tabellen sig flere gange.


Spanien stod med det bedste udgangspunkt, men for en kort stund stod de til at ryge ud af turneringen. Det skete da spanierne selv var bagud til Japan, og Tyskland var bagud til Costa Rica. Til sidst endte det godt for spanierne, da Tyskland vendte et truende nederlag til sejr. Tyskland gik dog ikke selv videre, da Spanien tabte til Japan.

Spaniens træner Luis Enrique fortalte efter kampen til den fremmødte presse, at han faktisk ikke vidste, at Spanien i en kort periode stod til at ryge ud:

- Var vi virkelig ude i tre minutter? Jamen det vidste jeg faktisk ikke. Hvis jeg vidste det, så havde jeg fået et hjertestop på sidelinjen. Det her er et VM, og Japan havde intet at miste imod os. De havde speederen i bund som et fly. Der er intet at fejre, selvom vi er gået videre, for det her skal være en advarsel for os, siger Luis Enrique ifølge Sport efter kampen.

Nederlaget til Japan betyder, at Spanien slutter på andenpladsen i gruppen, hvorfor man skal møde Marokko i 1/8-finalen.

Mere om Spanien

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik