Verden: VM
FT
1 - 0
(0 - 0)
Australien
Danmark
M. Leckie (60)
Torsten Brix

Dansk mareridt i Doha - VI SKAL HJEM

Kasper Hjulmands tropper lignede – igen – ikke en VM-deltager!
Barcelona, Tottenham og Manchester United… det var klubber som disse, at spillerne i den danske startopstilling var fra til skæbnekampen imod Australien, hvis spillere i startelleveren var fra klubber som Columbus Crew, Middlesbrough, Heart of Midlothian og FC København.

Hovedstadsholdets reservekeeper Mathew Ryan var første halvlegs bedste spiller dog uden store redninger, men fordi han gav en ro omkring Australiens hold, hvilket ikke var tilfældet i den anden ende af banen.

De første 45 minutter blev forkrampede for Danmark – trods en god start, hvor Kasper Hjulmands drenge kom til flere mindre chancer, dog uden det blev rigtig farligt. Men det var ikke det største problem. De danske spillere lavede et hav af tekniske fejl og dårlige afleveringer – og manglede i den grad struktur samt ikke mindst offensive ideer.

Det danske mareridt fortsatte i anden halvleg… nok et boldtab efter en times spil gav Mathew Leckie en kontramulighed, som han scorede på. Melbourne City-spilleren vandt duellen mod Joakim Mæhle, og dermed skulle Danmark frem og lave to mål – men hvem skulle lave dem?

De første fem halvlege til VM-slutrunden havde ikke givet nogle danske angriber-mål, så hvem skulle lave disse mål? Danske offensive spillere i Doha var Eriksen, Damsgaard, Braithwaite, Cornelius, Dolberg, Lindstrøm og Skov Olsen – men de virkede igen tandløse og havde slet ikke den samme indstilling, som de australske spillere fra mindre klubber kom med.

Det danske spil var ringe og målt på de tre puljekampe, så fortjener Danmark ikke at fortsætte i VM-slutrunden… og slet ikke offensivt. Det blev et dansk mareridt i Doha - VI SKAL HJEM og Australien skal videre!

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER