B. Fernandes (54), B. Fernandes (90)
Anton Kirkegaard

Bruno Fernandes bliver afgørende i VM-brag

Portugal og Uruguay mødtes i en intens VM-kamp.
Begge hold starter forholdsvis stille ud, dog med Portugal i kontrol. Efter 32 minutter får Bentancur kampens største chance. En flot dribletur fremtvang en god redning fra Costa. Efter en hård første halvleg, hvor Bentancur muligvis burde have haft et rødt kort stod kampen 0-0.

Portugal tog igen kontrol i starten af anden halvleg. I det 54 minut sendte Bruno Fernandes et indlæg ind til Ronaldo. Ronaldo er centimeter fra bolden, som røg forbi både Ronaldo og Rochet. 1-0 til Portugal.

Uruguay skiftede offensivt ind og foretog et formationsskifte. Ændringerne fungerede og Uruguay lagde pres på Portugals forsvar. Uruguay havde dog to store chancer i løbet af få minutter. Gomez ramte stolpen fra kanten af boksen.

Portugal foretog defensive udskiftninger, som gjorde, at de genvandt kontrol over kampen. De spillede klogt og skabte flere chancer. Gimenez rammer bolden med sin hånd, og efter et VAR-tjek fik Portugal et straffespark. Bruno er iskold og lagde bolden i nettet. 2-0 til Portugal.

Bruno Fernandes var meget tæt på at sikre sig et hattrick i de døende minutter. Kun stolpen og en god redning stoppede Bruno fra at lave sit tredje mål.

Portugal vinder fortjent kampen 2-0 og sikrede sig kvalifikation til ottendedelsfinalerne.