England: Premier League
FT
1 - 0
(1 - 0)
Manchester U
West Ham
M. Rashford (38)
Jonas Corap

United sikrede sig snæver sejr hjemme mod West Ham

"De røde djævle" sikrede sig vigtige point i kampen om Champions League-pladserne.
Da Manchester United tog imod West Ham på Old Trafford, så var det med udskældte Cristiano Ronaldo i startopstillingen. Begge hold havde haft svingende start på sæsonen, og havde derfor en masse at bevise i dagens opgør.

Manchester United var klart bedst i første halvleg, hvor de sad på både spil og chancer. Det var derfor ikke overraskende, da Marcus Rashford efter 38 minutter fik hovedet på Christian Eriksens fremragende indlæg, og dermed bragte ”de røde djævle” i front med 1-0.

En fuldt fortjent føring for hjemmeholdet, som ikke blev testet af gæsterne, som var meget passive i første halvleg. West Ham havde store problemer med at teste David De Gea i Manchester United-målet, og der skulle store forbedringer til i anden halvleg, hvis de ville gøre sig forhåbninger om at tage point på Old Trafford.

I anden halvleg havde Manchester overladt det meste af initiativet til gæsterne, som kom længere frem på banen. Det gav til tider Manchester nogle fine kontramuligheder, som de ikke fik det store ud af.

I kampens slutfase måtte De Gea diske op med nogle gode redninger fra West Ham, som lagde et tungt pres på værterne. Kampen blev dog nær lukket, da Fred måtte se sit hovedstød ramme stolpen, til stor ærgrelse for brasilianeren.

I sidste ende sikrede Manchester United en sejr på 1-0, i en kamp der sluttede nervøst for hjemmeholdet, som var presset helt i bund. Sejren sendte værterne op på en femteplads, et point bag Newcastle på fjerde, som dog har spillet en kamp mere. West Ham forblev på 13. pladsen med resultatet.