Daniel Fisker

Lørdagens engelske rygter

Erling Haaland er måske ikke færdig i Manchester City, når hans nuværende kontrakt udløber, mens Aston Villa kan tænkes at gøre Sporting Lissabon-træneren Ruben Amorim til den dyrest købte træner nogensinde.
Manchester United overvejer at ophæve Cristiano Ronaldos kontrakt, efter den portugisiske superstjerne nægtede at lade sig indskifte i onsdagens kamp mod Tottenham, hvor han tilmed forlod Old Trafford, før kampen var slut. (The i)

”The Red Devils” overvejer et januarkøb af João Félix, som dermed kan komme til at erstatte sin landsmand, Cristiano Ronaldo. (Deportes Cuatro)

Sporting Lissabon-træneren Ruben Amorim er på Aston Villas liste over mulige erstatninger for Steven Gerrard, mens den tidligere Tottenham-manager, Mauricio Pochettino, ikke er interesseret i at blive Aston Villa-manager. (The Athletic)

Aston Villa er nødt til at betale 225 millioner kroner for at købe Amorim fri af Sporting Lissabon, hvilket vil være verdensrekord for en træner. (Mirror)

Den tidligere Chelsea-manager Thomas Tuchel er heller ikke interesseret i managerjobbet på Villa Park. (Telegraph)

Arsenal er interesserede i Eintraht Frankfurts franske forsvarsspiller Evan Nkicka. (Evening Standard)

Erling Haalands agent har budt muligheden velkommen for, at den norske målmaskine underskriver en nu aftale med Manchester City. (90min)

Chelsea, Liverpool og Manchester United er parate til at byde på Frenkie de Jong, hvis den 25-årige midtbanespiller ønsker at forlade FC Barcelona i januar. (ESPN)

Wilfried Zaha kan tænkes at afvise kontraktforhandlinger med Crystal Palace, fordi han er interesseret i at skifte til en top 6-klub til sommer, når han har kontraktudløb på Selhurst Park. (Daily Mail)

FC Barcelona er blevet tilbudt muligheden for at hente Wolverhampton-midtbanespilleren Ruben Neves, som har indrømmet, at det tiltaler ham at spille for Barca. (Mundo Deportivo)

Tottenham overvejer at købe Juventus-midtbanespilleren Weston McKennie, når januar-transfervinduet åbner. (Calciomercato)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER